i cronologia | enciclopèdia.cat

cronologia

Millores en la línia del temps de la Cronologia

Cos: 

A la Cronologia, en concret, acabem de fer més petita la capçalera de les pàgines, a fi que aquesta no ocupi tant d’espai i permeti una millor visió de les dades.

La cronologia, actualitzada diàriament

Cos: 

Us oferim una nova eina per al coneixement de la realitat de què formem part: un seguiment de l’actualitat més rellevant. El nou projecte forma part de la Cronologia dels Països Catalans i del Món, accessible des del portal enciclopèdia.cat. Com es diu a la presentació, la Cronologia parteix de l'obra Història. Política, societat i cultura dels Països Catalans, que aplega els esdeveniments més destacats ocorreguts fins l'any 1997, on estem incorporant esdeveniments posteriors.

Nova obra: Cronologia dels Països Catalans i del món

Cos: 

La Cronologia dels Països Catalans i del món és un recull interdisciplinari de les principals efemèrides de tots els temps esdevingudes als Països Catalans i al món. Té l'origen en l'obra Història. Política, societat i cultura dels Països Catalans, que aplegava els esdeveniments més destacats ocorreguts fins l'any 1997. Posteriorment a aquesta data, l'equip editorial d'Enciclopèdia Catalana ha ampliat aquesta cronologia amb efemèrides dels Anuaris i n'ha completat d'altres d'antigues, a més d'etiquetar-les i il·lustrar-les.

Llegir més...