Qui som

Enciclopèdia.cat és el portal de coneixement de referència en català, un projecte del Grup Enciclopèdia que posa a l'abast de tothom continguts elaborats amb rigor. És un univers de continguts vius i en continu creixement, amb més de 350.000 articles de temàtica molt diversa: història, economia, art, política, geografia, ciència, natura....

L'any 1965 un grup de persones entusiastes van començar a fer realitat la voluntat de divulgar el coneixement en català i van publicar la Gran Enciclopèdia Catalana. Des de llavors, i durant més de cinquanta anys de trajectòria, hem publicat continguts cabdals pel coneixement del país i hem desenvolupat nous llenguatges fins arribar on som avui, un portal on es poden consultar més de 30 grans obres de manera gratuïta.

Enciclopèdia.cat forma part d’un projecte ambiciós que Grup Enciclopèdia desenvolupa en l'entorn digital al voltant de tres eixos: la llengua, amb diccionari.cat, que dona accés a 12 diccionaris diferents; la ciència, amb Divulcat, l’eina de divulgació científica en català; i el coneixement en tots els àmbits, amb e​nciclopèdia.cat.

Enciclopèdia.cat és també una comunitat viva i dinàmica, formada per experts i professionals de diversos àmbits i usuaris i lectors que donen sentit al projecte i el fan créixer. Una comunitat oberta i curiosa.

Amb la voluntat de continuar oferint continguts rigorosos i en català, enciclopèdia.cat comença una nova etapa en la qual volem continuar comptant amb tots vosaltres més que mai per compartir el coneixement.

Benvinguts!